Search

Et Personligt Makeup Kursus for dig på Zoom!

Hej!


På det seneste har der været rigtig stor forespørgsel på mine makeup kurser.. lige nu er det desværre rigtig svært pga. situationen vi befinner os i. Jeg har derfor valgt at afholde mit kursus som 1:1 sessioner på Zoom.


Mit Zoom makeup kursus er opbygget på præcis samme måde som mit fysiske kursus, nemlig ved at vi går gennem din hudpleje og makeup, samt at jeg viser trin-for-trin, og forklarer mine teknikker, så kan du gøre det med mig. Jeg synes selv det er så dejlig at stadig kunne hjælpe jer og møde jer på Zoom!


  • Inspiration til nye farver, forskellige looks og de seneste trends

  • Teknikker til hvordan du kan lave en hverdagsmakeup, og derefter gøre den om til en festmakeup.

  • Tips til hvordan du laver en hudbase som føles flot og gir et friskt udtryk uanset om du er 25 eller 75.

  • Farvelære: Sammensætning af farver, om det klæder dig bedst med kolde eller varme farver, og hvilke farver der fremhæver dine øjne.

  • Hvis du gerne vil lære at lave din egen bryllupsmakeup, så kan vi skræddersy et kursus til nettopp dèt!

Kontakt mig nu for et uforpligtende tilbud via min hjemmeside chat nederst til højre, eller tekst/ring mig på 50653475 for en hyggelig samtale.


Dette siger mine kunder:


"Jeg kan i høj grad anbefale Tina. Hun er kompetent og sød til at inddrage ens ønsker for makeuppen. Man kan mærke hun er erfaren og en ægte artist med kreativitet i sjælen." - Lizeth Flores


"Jeg har været så heldig at få lagt den smukkeste makeup af Tina hele to gange! hver gang har hun været så sød og imødekommende, hun formår virkelig at man føler sig super smuk, når man går derfra. Derudover er hun super til at give en gode råd med på vejen, som man kan prøve af når man selv ligger sin egen makeup. Jeg kan klar anbefale Tina, hvis man har brug for en makeup artist." - Michelle Qvistgaard


"Jeg fik lagt den smukkes make up af Tina i juni måned da jeg skulle til en fødselsagsfest! Min makeup var helt igennem fantastisk, og så smuk! Jeg strålede hele aftenen og følte mig smukkere end nogensinde før. Hele oplevelsen var skøn, fra jeg kom ind, hvor Tina gav mig rigtig mange gode råd til hvordan jeg kan få et naturligt look og stadig dække mine urenheder og synlige porrer." - Anne Sofie Westermann
Ps. Jeg holder også fysiske makeup kurser i København K indenfor den nærmeste fremtid, hold øje med mine Instagram Stories for datoer.Knus!

Tina Alfheim

79 views0 comments

Recent Posts

See All